Om de verspreiding van je familienaam op te zoeken kan je voor België terecht op de website www.familienaam.be aangemaakt op basis van gegevens uit het Rijksregister van 2008 en voor Nederland op de Nederlandse Familienamenbank met gegevens uit de Gemeentelijke Basisadministratie van 2007. Alle 54 schrijfwijzen van de familienaam FREDERIX die op deze website voorkomen, zijn op deze twee websites opgezocht.

De volgende schrijfwijzen komen in België of in Nederland nier meer voor of tellen er minder dan 5 personen: Freden, Fredericx, Frederijcx, Frederixs, Fredrici, Fredricks, Fredrics, Fredricx, Fredriex, Fredrikx, Frelens, Frelicx, Frelix, Frericx, Frericxs, Frerixs, Freryx, Frédériq, Frédrick, Frédricq, Friederix, Vrederix, Vredrickx, Vredrixs, Vreeden, Vrelix, Vrerick, Vrerickx, Vrericx, Vrerix en Vrerixs.

De volgende schrijfwijzen komen in beide landen voor: de Vrede, Frederici, Frederick, Fredericq, Frederiks, Frederikx, Frederix, Fredriks, Fredrikx en Fredrix. Enkel in België vind je Frederic, Frederickx, Fredrich en Frederickx. In Nederland vind je dan weer alleen De Vreede, Frederichs, Fredericks, Frederics, Frerix, Vrede, Vreden en Vree.

Als de schrijfwijze nog in een van beide landen voorkomt, vind je die in kaartvorm hieronder terug. Als je op een duimnagel klikt, krijg je een pop-up met een leesbare kaart. Op de Belgische kaarten krijg je de relatieve frequentie, dus in verhouding tot de bevolking van een gemeente. Op de Nederlandse kaarten kan je op de legende de absolute frequentie aflezen.

 

De Vrede (be)
De Vrede (nl)
de Vreede
Frederic
Frederichs
Frederici (be)
Frederici (nl)
Frederick (be)
Frederick (nl)
Fredericks
Frederickx
Fredericq
Frederics
Frederiks (be)
Frederiks (nl)
Frederikx (be)
Frederikx (nl)
Frederix (be)
Frederix (nl)
Fredrich
Fredrickx
Fredriks (be)
Fredriks (nl)
Fredrix (be)
Fredrix (nl)
Frerix
Frédéric
Frédérix
Vrede
Vreden
Vree